Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Ірландський телеканал Setanta Sport розпочне мовлення в Україні

Ірландський телеканал Setanta Sport розпочне мовлення в Україні. Про це повідомила Телекритика.

Мовлення спортивного телеканалу Setanta Sport стартує в Україні 1 серпня. Його дистриб'ютором в Україні буде підрозділ StarLightMedia - компанія StarLightDigital . Перший час мовлення буде здійснюватись виключно в ОТТ-сервісах. Телеканал хоче адаптуватися в Україні як іноземний мовник, що дозволить йому розвивати мовлення в кабельних і IPTV-мережах. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел на ринку.

Комерційний директор дивізіону Digital & Pay TV StarLightMedia Микола Фаенгольд в коментарі «Телекритиці» підтвердив дану інформацію тільки частково - угоду з телеканалом підписано, про співпрацю зможуть розповісти згодом.

Телеканал планує здійснювати мовлення українською мовою, одним з коментаторів мовника стане відомий спортивний коментатор Денис Босянок . Setanta Sport буде транслювати англійський чемпіонат по футболу АПЛ, а також баскетбол (НБА), хокей (НХЛ), силові бої (UFC) і тенісні турніри. Офіційно про запуск мовлення в Україні буде повідомлено на наступному тижні.

За інформацією «Телекритики» StarLightDigital розпочала попередні перемовини з ОТТ-сервісами про укладення контрактів на трансляцію Setanta Sport. Мовник планує працювати виключно по платній моделі, реклами в ефірі телеканалу не буде. Вартість телеканалу для провайдерів поки не озвучується.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ