Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ірину Микичак звільнили з посади директорки Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

Про це Ірина Микичак повідомила у дописі на своїй сторінці у Facebook.
Фото - Олена Ляхович

"Вперше у житті почула себе двієчницею. Отримала незадовільну оцінку від Івана Собко за роботу на посаді директорки Департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації за 2019 рік. І відповідно прилетіло електронною поштою розпорядження голови ОДА М.Мальського про звільнення з посади", - зазначає Микичак.

За словами жінки, їй єдиній зі всіх керівників ОДА, виставили "оцінку" - "негативно. "Попри лідерство Львівщини в структурних змінах медичної галузі, попри явні успіхи охорони здоров'я Львівщини. Жодних пояснень, жодних причин. Окрім нарікань від Профільного заступника "багато звернень громадськості", "фонить навколо департаменту", "десяток косяків за тридцять днів роботи по одноосібному прийнятті Вами рішень...", - додає Микичак.

"За ці два місяці я пережила безпрецендентний тиск, ігнорування керівництва, маніпуляції фактами і документами, масовану інформаційну компанію в ЗМІ та інтернетресурсах, шквал звернень від осіб, які називають себе представниками медичної громадськості.

За цей час проявилися люди... Закінчився період життя. Два роки і вісім місяців на посаді директорки департаменту мені тепер видаються як ціле життя", - зазначає вона.

Ірина Микичак також додає, що Департамент зробив багато важливих, часом непопулярних кроків. 

"Так, кожен керівник має право формувати власну команду на власний розсуд. Але кожен має право на гідне ставлення, дотримання належної процедури, а суспільство на правду, прозорість та відвертість влади.

Дякую тим, хто допомагав та підтримував у непростий час змін. Дякую конструктивним опонентам.
Дякую ненависникам, а особливо, зрадникам за життєві уроки, миру вам і спокою. Найбільше бажаю ошуканим розуміння - перемогли не ви, перемогли - вас.

Зміни в охороні здоров'я на користь усього суcпільства невідворотні, якби кому не хотілося.
Я пишаюся тим, що звільнена насправді за те, що прагнула цих змін у медицині щиро, усім серцем, за те, що творила ці зміни не на папері і показових виступах, а у щоденному житті", - дописує Ірина Микичак, Дякую усім. Життя продовжується".

Ірина Микичак працювала у Департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА з квітня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ