Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кадрові зміни в уряді будуть на початку жовтня – Арахамія

Подробиці кадрових змін у Кабінеті Міністрів, зокрема, імена кандидатів на посади, стануть відомі після великого виїзного засідання парламентської фракції "Слуга народу" в Трускавці.
Давид Арахамія

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на інтерв'ю голови фракції "СН" Давида Арахамії в етері телеканалу "Україна 24".

"Кадрові зміни стоять (на порядку денному - ред.). Щобільше, я їх анонсував до кінця вересня. Трохи ми затримуємося. Умовно це буде перша декада жовтня. Ми в Трускавці ці питання обговорюватимемо, у тому числі. Якраз, я думаю, після приїзду вже будуть плюс-мінус анонсовані кандидати і, відповідним чином, вже зберігати це в секреті не матиме ніякого сенсу", - сказав Арахамія.

Водночас парламентар відповів, що планується розгляд питань зміни деяких голів комітетів ВР.

Нагадаємо, що парламентська фракція партії «Слуга народу» проведе виїзне засідання фракції у Трускавці 1-2 жовтня. Захід проходитиме у готелі Rixos-Prykarpattya. На території працюватиме медіацентр, де проводитимуться брифінги керівництва, представників партії, фракції, а також запрошених гостей.

Раніше голова партії, перший заступник глави фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявляв, що парламентарії на виїзному засіданні разом з Президентом, членами уряду і керівниками силових відомств обговорять стратегічні питання розвитку країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ