Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Клопотенко потрапив до ТОП-50 людей світу, які впливають на майбутнє гастрономії

Український шеф-кухар Євген Клопотенко потрапив до списку 50 Next — переліку людей, які найбільше впливають на майбутнє світової гастрономії.

Про це інформує Громадське з посиланням на сайт The World's 50 Best.

Так, автори переліку зазначають, що у Клопотенка є дві головні цілі: підвищити культуру харчування в Україні та показати її світу. Там додали, що український шеф-кухар досягнув успіху у змінах шкільного харчування та навчанні людей місцевої кухні за допомогою статей, відео та книг. «Але він не зупиниться, поки світ не визнає кулінарну міць його країни», додали на сайті.

Сам Клопотенко у своєму Instagram написав:

«Я та ще 49 людей із різних країн. З-поміж 7 мільярдів. Я плакав, коли дізнався про це. Потім випив ігристого. Трохи розлив на себе, бо руки жесть як тремтіли. Це дофіга більше, ніж просто мрія... Якщо ти там (у рейтингу — ред), то ти топ. Це мрія кожного шефа».

Він розповів, що автори переліку самостійно з ним зв'язалися, хоч його команда паралельно надіслала заявку. Клопотенко додав:

«Вони просто дізналися про мене через діяльність мого проєкту. Це означає, що кожна людина, яка професійно займається гастрономією, знає і про Україну. Тобто ми з командою реально змогли привернути увагу світу до нашої країни».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ