Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кращі ресторани суші у Львові – вартість суші, фото, контакти. Топ-3 закладів

Суші стали улюбленою стравою багатьох, і не просто так. Вони корисні, поживні і, перш за все, неймовірно смачні.

Єдине питання, яке тут виникає – це який заклад обрати? Це дійсно непросто кількість суши-барів у Львові, але ми склали власний рейтинг улюблених місць, де подають найкращі суші, і готові поділитися ним з вами. Отже, який заклад посів перше місце? 

Банзай

"Банзай" – суші-бар, який точно варто відвідати. Тут наявний баланс між ціною та якістю, різноманіття ролів і страв в меню, приємний інтер'єр та зручне розташування закладів. Суші у центрі Львову звучить як ідеальний варіант вечері.
В меню ви можете побачити як відомі роли (Філадельфія, Каліфорнія, Сирний рол), так і дещо нове, але не менш смачне (рол Шрек з тигровими креветками та ікрою тобіко, Фішалот рол без рису, Золотий дракон з вугром та лососем, Рол з тартаром з лосося тощо). 
Для компанії ідеально підійдуть сети: 260 грам (Сирний сет або Мікс) або ж 390 грам (Орігамі або Імператорський).
Страви WOK – ще одна особливість "Банзай". Тут вибір теж максимально широкий: від курячих крилець в солодко-пікантному соусі до пад таю з соєвими мітболами або удону. 
Класичні азіатські супи також наявні: том-ям, рамен, місо-суп. Кожному фанату азіатської кухні буде, що обрати, це гарантовано. 
Ціни на суші досить демократичні, тож ви зможете замовити декілька основних страв і скуштувати все, що бажаєте. 
Доставка азіатскої кухні також можлива: для цього подзвоніть консультанту за номером +38(097) 924 28 92; +38(063) 367 49 47, або ж просто оформіть замовлення на сайті, і оплатіть карткою. 
Відвідати "Банзай" можна за такими адресами: 

  • вул. Чайковського 26;
  • вул. Перехрестя: вул. В. Великого 35 і Тролейбусної;
  • вул. Гетьмана Мазепи 37;
  • проспект Червоної Калини, 42.

Морериби

Ще один непоганий заклад, де можна скуштувати суші і загалом безліч рибних страв. В меню ви побачите нігірі, макі ролли, спеціальні суші роли, які подаються з крафтовим солодким соєвим соусом, та боули. 
Заклад спеціалізується на рибних стравах, тож свіжість інгредієнтів вас приємно здивує. Салати та закуски теж приємно вразять своєю різноманітністю: вам точно захочеться спробувати хрустких креветок, сашимі з лосося або ж поп-корн з тофу. 
Для замовлення подзвоніть за номером 0973379356, або ж оформіть замовлення на сайті. 

NOA Asia Special

Тут ви можете спробувати як японську кухню, так і тайську. В меню представлені суші, рамен, WOK страви, поке-боули та, звісно ж, десерти. Тайська кухня також представлена багатьма позиціями: ви можете скуштувати сатай (тайський варіант шашлику, який подається з рисом, салатним міксом та соусами), тайські бургери з нестандартним смаком або ж тайські WOK страви: пад тай рис з морепродуктами, яловичина з тайським базиліком та імбиром, курка чилі з кеш’ю тощо. 
Вибір суші так досить великий: ви можете обрати рол з вугрем, лососем, креветками, крабом. 
Для замовлення доставки азіатської кухні можна подзвонити за номером +38 (067) 792 90 90, або ж оформити замовлення самостійно на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ