Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Книга львівської письменниці "Коли говорити "ТАК" збирає нагороди

Книга Людмили Калабухи "Коли говорити “ТАК” як повірити в себе та реагувати на негатив» номінована на Кращу Книгу України 2020 в категорії "Найкраща книга для особистісного зростання".

Людмила Калабуха - Краща Бізнес-Блогерка України 2019, почесна амбасадорка ООН в Україні з розвитку жіночого підприємництва, авторка 2-х національних бестселерів "Почніть говорити "НІ (увійшла в ТОП-10 кращих книг України 2017) та “Коли говорити “ТАК” - стала Лідером літа у номінації "Бізнес/економіка/успіх" за версією Всеукраїнського рейтингу “Книжка року 2020”.

А зараз проходить голосування в рамках премії «KBU Awards 2020 – найкращі книги для розвитку бізнесу й особистісного зростання», організованого редакцією онлайн-медіа MC.today разом із книжковим інтернет-магазином Kniga.biz.ua

І на 5.04.21 саме книга Людмили Калабухи “Коли говорити “ТАК” є лідером читацького голосування.

Про що книга?

Історії реальних людей та життєві поради як повірити в себе, створити і просувати свою справу з мінімальними ресурсами і зовсім без них. Десятки історій реальних людей, які знайшли натхнення, сили та можливості для змін у своєму житті. І це все так життєво та дотепно написано, що ви будете сміятися і плакати та на кожній сторінці впізнавати себе..

Підтримаємо Людмилу в такому відповідальному конкурсі – єдину письменницю зі Львова!

Голосування триває до 12.04.21

Як проголосувати за книгу “Коли говорити “ТАК” Людмили Калабухи на конкурсі Краща Книга України 2020 (без смс та будь-яких реєстрацій):

Переходите за посиланнямЗнаходите книгу «Коли говорити «Так» - авторка там в синьому платті на обкладинці.

Біля номера книги над назвою є лічильник голосів, натискаєте на нього, якщо цифра змінилася, ваш голос зарахований.

Хто хоче книгу Людмила Калабухи “Коли говорити “ТАК” - замовити тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ