Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Коктейль "Молотова-Ріббентропа": Сили, які зацікавлені в тому, щоб протест знову вилився у насильницькі дії

Історик, громадський діяч Володимир В’ятрович вважає, що є сили, які зацікавлені в тому, щоб протест знову вилився у насильницькі дії, причому ще більшого масштабу. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

«Коктейль "Молотова-Ріббентропа". На вулицях Києва тривожне затишшя, але є сили, зацікавлені в тому, щоб протест знову вилився у насильницькі дії, причому ще більшого масштабу. Це в першу чергу Росія - Янукович стане ще більш залежним. А можливо, ситуація розгойдається до рівня розколу країни, коли принаймні частина її території "захоче возз'єднання з матір'ю Росією".

Іншою зацікавленою стороною є частина європейських політиків, насамперед німецьких. Для них перехід протесту в насильство - зручна нагода відхреститися від нього, засудивши як екстремістський та фашистський і, таким чином, тихо віддати Україну Росії, "зберігаючи вірність європейським цінностям".

Якщо на вулицях Києва знову популярними стануть "гарячі напої" - вони з повним правом мають носити два "славних" імені тих, хто ділили Європу в 1939-му. Адже їх приклад надихає деяких сучасних політиків Росії та Німеччини», - написав Володимир В’ятрович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ