Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колектор в який скидають нечистоти в районі Авіаційної виявився нічийним

Як вже повідомляло Гал-інфо, у Львові виявили невідомий колектор з нечистотамит на межі Львівської та Зимноводівської територіальних громад.

Після перевірок, які провела екологічна інспекція, було направлено листа дол Львівської міської ради та ЛМКП “Львівводоканал”, щоб з’ясувати на чиєму балансі перебуває вищевказаний колектор. Також про виявлення порушення екологи повідомили Львівську обласну прокуратуру та Головне управління національної поліції у Львівській області.

Як повідомив Гал-інфо перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області Валерій Вітковський, ЛКП "Львівводоканал" повідомив, що виявлена мережа не перебуває на балансі та не обслуговується комунальним підприємством. Колектор діаметром 1000 мм належить до мережі дощової каналізації й раніше звернень, щодо забруднення р.Зимна Вода з даного колектора не надходило.

"Представники ЛКП "Львівводоканал" провели свої обстеження. Склали схему відбору стічних вод та здійснили вимірювання якості даних стічних вод. У водоканалі зазначили, що скид стоків і забруднення ними річки Зимна Вода, відбувається з території вантажної бази ЗТА, за адресою Городоцька, 355г.", - повідомив Валерій Вітковський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ