Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанію "Датський текстиль" оштрафували за шкоду екології

1/2
За порушення викидів забруднюючих речовин в повітря данська компанія, що знаходиться у Львівській області отримала штраф менше тисячі гривень.

22 жовтня громадська організація “ГО “Комітет екологічного порятунку України” подала звернення до Державної екологічної інспекції у Львівській області стосовно перевірки підприємства “Датський текстиль “Компанії “ПВН Холдінг А/С”.

Державною екологічною інспекцію було розглянуто лист та проведено планову перевірку на дотримання усіх вимог. За результатами інспекція зафіксувала кілька порушень з боку підприємства. Екологічна інспекція зазначила, що згідно з ч. 5 та 6 статті 11 Закону України “Про охорону атмосферного повітря” порушено порядок здійснення викиду забруднюючих речовин. Тобто підприємство здійснювало викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викидів без дозволу спеціально уповноваженого органу виконавчої влади. 

Як наслідок, в листі щодо розгляду звернення ДЕІ у Львівській області повідомила, що до адміністративної відповідальності притягнули 1 посадову особу. За вищевказані порушення особі нараховано збитки та пред’явлено претензію на суму 984 грн.

Як відомо з системи аналітики відкритих даних Clarity Project, дочірнє підприємство існує понад 17 років та займається виробництвом текстильних виробів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ