Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Комплекс "Карпатська казка" повторно оштрафують за забруднення довкілля

Екс-директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтина Ворушиліна, який володіє розкішним котеджем в селищі Славському Сколівського району (поблизу гори Тростян на вул. Волошина), в черговий раз притягнуть до адміністративної відповідальності за порушення вимог щодо поводження з відходами, що в свою чергу спричинило забруднення земельних ділянок.

Відповідний лист з проханням про повторне притягнення до адміністративної відповідальності гр. Ворушиліна К.М., а також гр. Грицака І.Ю. (йдеться про бувшого ведучого професіонала ФГВФО – власника котеджу у Славському, на базі якого функціонує відпочинковий комплекс "Карпатська казка") та гр. Грицака О.І. (який є сином Ігоря Грицака та також має котедж в Славському) Славська селищна рада нещодавно скерувала на адресу Державної екологічної інспекції в Львівській області.

Підставою для цього стало виявлення тимчасовою комісією Славської селищної ради факту порушення даними громадянами вимог щодо поводження з відходами. Дана перевірка проводилась за заверненням львівського журналіста Віктора Корнієнка.

Зазначимо, що в жовтні 2019 року Державною екологічною інспекцією в Львівській області вже накладалися адміністративні стягнення на вищеназваних громадян у вигляді штрафу в розмірі 1020 (одна тисяча двадцять) гривень – відповідно до ст. 82 КУпАП (Порушення вимог поводження з відходами під час їх збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження, видалення або захоронення).

Однак після цього власники котеджів на вул. Волошина у Славському - Ворушилін К.М., Грицак І.Ю. та Грицак О.І. - не привели в належний стан очисні споруди, якими тривалий час користуються, та продовжували забруднювати каналізаційними водами карпатський ліс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ