Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Власника приватної садиби "Карпатська казка" притягнуть до адмінвідповідальності

Йдеться про посадовця Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Ігоря Грицака – власника розкішкого котеджу у Славському Сколівського району, на базі якого функціонує відпочинковий комплекс "Карпатська казка".

Як розповідало "Гал-інфо", нещодавно поблизу цього комплексу у селищі Славське працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області виявивили витік рідких нечистот та зафіксували перевищення вмісту забруднюючих речовин в пробах грунту в 2 рази (публікація "Карпатська казка" навпаки").

Зроблено це було у ході проведення держконтролю за дотриманням природоохоронного законодавства, що здійснювався Інспекцією на підставі звернення журналіста Віктора Корнієнка. Під час цього заходу інспектори з охорони наколишнього природного середовища витоки рідких нечистот на грунт виявили поруч із будівлею очисних споруд, яку використовує у тому числі Ігор Грицак (зокрема, на місці прориву каналізаційної труби).

Водночас "Гал-інфо" стало відомо про те, що працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області на гр. Грицака І.Ю. 23 вересня 2019 року був складений протокол за порушення правил поводження з відходами, за що передбачена відповідальність згідно ст. 82 КУпАП. Також гр. Грицаку Ю.І. було надіслано виклик для прибуття 07.10.2019 року в приміщення Інспекції з метою винесення постанови про накладення адміністративного стягнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ