Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комунальні служби розпочали ремонтувати львівські дороги

Після зими на львівських дорогах утворилися численні ями, ремонтом яких зайнялися комунальні служби. Як розповів «Гал-info» начальник управління інженерного господарства Львівської міської ради Іван Онисковець, переважно зараз ремонтують магістральні вулиці міста холодним асфальтобетоном. Після того, як температура землі досягне 12-13 градусів за Цельсієм, можна буде розпочинати вкладати гарячий асфальтобетон.
В комунальній службі Шевченківської райадміністрації «Гал-info» повідомили, що зараз триває ремонт доріг на вул. Івана Мазепи та на дорозі Львів-Брюховичі. Крім того, вже відремонтовано дороги на проспекті В’ячеслава Чорновола, на вулицях Тараса Шевченка, В’ячеслава Липинського, Замарстинівській, Тунельній та Варшавській.
Щодо інших районів, то в комунальній службі Личаківського району повідомили, що зараз ремонтується дорога на вул. Пасічній, завершені роботи на вул. Опришківській, Богдана Хмельницького, Пластовій, Зеленій, Тракті Глинянському, Богданівській, а також на дорозі Львів-Винники. Заплановано ремонт дороги на вул. Джорджа Вашингтона.
Разом з тим дороги ремонтують на вул. Івана Устіяновича, на просп. Свободи та на пл. Св. Юра, - про це «Гал-info» розповіли в комунальній службі Галицької райадміністрації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ