Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Конфлікт у Третій стоматполіклініці: хто кого бив?

Працівники Третьої стоматполіклініки Львова звинувачують начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимира Зуба в побитті начмеда установи. Відповідну інформацію сього годні, 17 січня, поширили працівники поліклініки. Очільник львівської медицини звинувачення відкидає і називає їх інсинуаціями стоматологів, які протестують проти реформування.

«Зранку 17 січня вже вкотре на своє робоче місце намагався потрапити головний лікар установи Юрій Павлів, якому колектив і профспілкова організація   висловили недовіру та відмовилися працювати під його керівництвом. Групою підтримки для горе-керівника став очільник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб. Працівники поліклініки  не впустили на своє робоче місце пана Павліва. Натомість реакція і головного лікаря, і особливо начальника міського управління охорони здоров’я виявилася вкрай неадекватною. Володимир Зуб агресивно почав розштовхувати працівників поліклініки і вдарив начмеда Третьої комунальної стоматполіклініки Ірини Шишковську, яка від завданого удару впала», - йдеться в повідомленні.

Ірина Шишковська збирається подати заяву в прокуратуру та поліцію і зняти побої.

«Це переходить всі межі. Так, ми вже майже рік відстоюємо право на існування соціальної стоматології у Львові. Але завжди це робили у правовому полі. Володимир Зуб сьогодні продемонстрував  справжнє обличчя реформ. Мало того, що керівник міського управління охорони здоров’я не чує нас і не йде на діалог. Зараз вдався до радикальних дій – застосування сили проти жінок», - розповіла начмед установи Ірина Шишковська.

Працівники Третьої комунальної стоматологічної поліклініки обурені даним фактом і вимагають зняти з посади Володимира Зуба.

Володимир Зуб за посередництва прес-служби Львівської міської ради прокоментував ситуацію так:

«До головного лікаря 3-ї стоматологічної поліклініки Юрія Павліва звернулися працівники цієї стоматполіклініки, які хочуть звільнитися за власним бажанням, а також працівники, яким необхідно оформити пенсію. І сьогодні я разом з головним лікарем 3-ї стоматполіклініки та головним спеціалістом з кадрових питань управління охорони здоров’я виїхали в цю поліклініку, щоб взяти трудові книжки та оформити їх належним чином для тих, хто звільняється, і тих, кому треба зробити відповідні документи для отримання пенсії.

При вході в поліклініку нас зустріла група працівників 3-ї стоматполіклініки, які заблокували вхід у приміщення. При спробі пройти до приміщення виникла штовханина. Мене і головного лікаря почали штовхати, і в результаті цієї штовханини, яку спровокували працівники цієї ж поліклініки, впала жінка.

Також інформую про те, що до головного лікаря 3-ї стоматполіклініки була застосована фізична сила, з приводу чого він уже подав відповідну заяву у правоохоронні органи.

Всі заяви про те, що я когось побив – це чистої води інсинуація стоматологів, які протестують проти реформування стоматології».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ