Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Контроль за пакунками у супермаркетах, але без блок-постів - нарада у Синютки

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної Ради Петро Колодій, а також начальник Львівської обласної міліції Дмитро Загарія зустрілися з представниками громадських організацій міста, аби обговорити ситуацію, коли сьогодні, 14 липня, у Львові сталися два вибухи..

Зокрема, Олег Синютка попросив активно поширювати інформацію через інтернет та соціальні мережі про те, яки людям потрібно діяти в тих чи інших критичних ситуаціях. Також він додав, що в разі виявлення незрозумілих предметів слід телефонувати за номерами 102 або 112.

У розмові Олега Синютки з громадськими активістами також йшлося про те, що слід посилити патрулювання міста, а також охоронці великих супермаркетів мають уважніше слідкували за людьми, які залишають свої речі у камерах зберігання.

Щодо встановлення блок-постів при в’їзді до Львова, то Синютка таку ідеї не підтримав, сказавши, що це при необхідності буде зроблено лише з подачі керівництва області. Будь-який блок-пост встановлений самовільно буде ліквідовано.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ