Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Костюк почав із конфлікту з Димінським

Учора, 8 лютого, гостем програми «Хто тут живе?» (ZІК) мав стати голова Львівської ОДА Михайло Костюк. Останній не прийшов, але на його адресу прозвучало чимало критики і звинувачень. Це перший випадок, коли ZІК, який перебуває під впливом бізнесмена Петра Димінського, взявся за голову ОДА, що призначений буквально недавно – кілька місяців тому.

Із попередником Михайла Костюка – Михайлом Цимбалюком – було навпаки. Його на ZІКу почали скубти, як потім з’ясувалось, якраз напередоні відставки. Екс-голові Львівської ОДА Василю Горбалю, який кермував Львівщиною до Михайла Цимбалюка, також попервах вдавалося вибудовувати нейтральні стосунки із Петром Димінським.

Тональність учорашньої програми була ж такою, що експерти, яких опитало Гал-інфо, дійшли майже спільного висновку: можливі два головні наслідки: або Михайло Костюк піде у відставку, або ZІК зміниться.

Для повноти картини додамо, що Михайло Костюк підтримує дружні стосунки із львівськими бізнесменами, братами Дубневичами, котрим також тележурналісти приділили чимало уваги.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ