Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Котилася торба: Шевченківський гай відкриває сезон музейних зустрічей для дітей

З 19 вересня у Львівському скансені розпочинається новий сезон музейних зустрічей для дітей «Котилася торба». Відтепер на діток чекає вдвічі більше народних забав, традицій, звичаїв, майстер-класів та часу на свіжому повітрі, бо такі зустрічі відбуватимуться не лише щочетверга, а й щовівторка.

«Якщо Ви хочете, щоб ваші діти назбирали цілу торбу вражень, навчилися нового, познайомилися з традиціями і все це під час розваг у музеї просто неба – вирушайте до нас!

Ми дослідимо повсякденне життя наших предків та спробуємо відтворити окремі обрядові дійства, які відбувалися впродовж календарного року. Підемо на вечорниці, готуватимемо вертеп і власноруч створюватимемо різдвяну зірку та маски»,  – розповідають в музеї народної архітектури та побуту.

Впродовж року діти візьмуть участь у майстер-класах з соломоплетіння, гончарства, вибійки, ткацтва та писанкарства, відвідають кузню та зустрінуться з музейним реставратором, бавитимуться у різноманітні народні ігри, вивчатимуть народні пісні, прислів'я та приказки.

Для кого: діти 6-9 років

Коли: кожного вівторка та четверга впродовж року (починаючи з 19 вересня)

Час: 15:00 – 17:00

Вартість: 200 грн за зустріч. Окрім того музей надає можливість купівлі абонементів: 4 зустрічі – 700 грн / 8 зустрічей – 1300 грн (для дітей ВПО вартість узгоджується з адміністрацією)

Реєстрація за посланням.

Деталі можна уточнювати за телефоном: +380634849088

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ