Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шахісти Львівщини та іноземні військові зустрінуться у товариському турнірі з нагоди Дня шахів

Кращі шахісти Львівщини та військовослужбовці іноземних держав зустрінуться у товариському турнірі з нагоди Дня шахів. Про це повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту ЛОДА.

З нагоди відзначення Дня шахів на Львівщині відбудеться низка цікавих заходів. Серед них вікторини, конкурси, турніри, зустрічі з видатними спортсменами та тренерами у містах та районах Львівської області.

З-поміж головних подій до Дня шахів відбудеться «Товариська матчева зустріч» та «Шаховий фестиваль».

«Товариська матчева зустріч» відбудеться 20 липня у селі Старичі Яворівського району, за участю 15 кращих вихованців спортивних шкіл та клубів Львівщини, членів юнацької збірної команди України та військовослужбовців іноземних держав, які беруть участь в міжнародних військових навчаннях на Яворівському полігоні.

Місце проведення: Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (с. Старичі, Яворівський район, ВЧ А 4150). Початок заходу о 10:00 год.

Опісля, 21-22 липня, в готелі «НТОН» (м. Львів, вул. Шевченка, 154-Б) відбудеться «Шаховий фестиваль».

Фестиваль складатиметься з двох турнірів: класу «А» - дорослі та класу «Б» - юнаки і молодь. Початок заходу о 10:15 год.

Організаторами заходів з нагоди Дня шахів на Львівщині виступили: управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та Львівська обласна шахова федерація.

На турнірі також будуть присутні почесні гості – тренери збірної команди України з шахів і міжнародні гросмейстери. Серед них заслужений тренер України, ФІДЕ сеньйор тренер, міжнародний майстер Володимир Грабінський, заслужений майстер спорту України, міжнародний гросмейстер Андрій Волокітін, міжнародний гросмейстер, багаторазовий переможець та призер Європейських та світових шахових турнірів, старший тренер збірної команди Львівської області, заступник президента  ГО «Львівська обласна шахова федерація» Назар Фірман та багато інших.

Нагадаємо, відповідно до постанови Верховної Ради України від 01.11.2011 № 3985-VI в Україні щорічно 20 липня відзначається День шахів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ