Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кредит на довгий термін в Україні: де взяти на вигідних умовах?

Популярні в Україні мікропозики характеризуються невеликими сумами та короткими термінами кредитування.

Тому велика кількість громадян (особливо в післясвятковий період) цікавиться, де і як оформити кредит на довгий термін на банківську карту. Тут зазвичай на допомогу приходять спеціалізовані сервіси порівняння кредитів.

Кредитування на тривалий термін: як це працює?

Відразу слід зазначити, що навіть ті організації, що пропонують мікропозики на карту на тривалий термін, перший кредит зазвичай видають на період до 30 днів. У майбутньому, своєчасно повернувши борг, клієнт мікрофінансової організації може розраховувати на термін кредитування до 65 діб і більше. Тому слід ретельно аналізувати наявні пропозиції фінансових установ, щоб їх умови цілком вас влаштовували (кредитний ліміт, процентна ставка і т.д.).

Чи можливо взяти мікрокредит на кілька місяців? Так, це можна зробити через спеціалізований портал https://finance-credit.com.ua, де можна знайти МФО, що видають гроші на реально тривалий період від 60-90 діб.

Переваги й вади довгострокових кредитів

Головні плюси довготривалих кредитів:

  • Немає прихованих умов — розмір переплати клієнту зазвичай відомий заздалегідь з точністю до гривні;
  • Виплати по кредиту необхідно здійснювати за графіком;
  • Є опція безкоштовної пролонгації.

Чи є вади в довгострокового кредитування? Виділити слід лише одну: процентна ставка у мікрофінансових організацій вище, ніж у банківських установ. Також пам'ятайте про те, що погашення мікрокредиту може бути зроблене вами достроково з перерахунком відсотків. Простота оформлення й отримання мікрозаймів, в порівнянні з банківським кредитуванням, для більшості громадян становить важливий аргумент на користь МФО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ