Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Війна з Росією

Крим на Донбас не міняємо. Донбас не здаємо, - Геращенко

Крим на Донбас ми міняти не будемо. Й Донбас здавати не будемо теж. Ми будемо вигризати кожен метр української землі. Про це на своєму Фейсбуку написала віце-спікер ВР, представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

«Ми будемо боротися за кожного українця. Україна - це і Львів, і Київ, але і Крим, і Донецьк, і Луганськ. Не можна ставитися до території України, як до свого виборчого округу - де підтримують , за тих боремося, де не сприймають, тих викреслюємо. Боремося за всіх. Відновлення суверенітету і територіальної цілісності, території України в кордонах 2013 року – це є наша мета. І ніхто, жодна політична сила чи жоден народний депутат, який намагається посіяти смуту, настрої поразки, нав'язати дискусію здачі території чи їх торгу – не зіб'є нас зі шляху відновлення єдиної і соборної України. Крим на Донбас не міняємо. Донбас не здаємо», - написала Ірина Геращенко.

Нагадаємо, що позафракційний депутат ВРУ Надія Савченко в ефірі одного з телеканалів, заявила, що повернути окупований Донбас під контроль України мирним шляхом можна тільки в разі "здачі" Росії Криму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ