Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Квартал 95» нищить наші душі, - о. Юстин Бойко

Жарти «Кварталу 95» нищить наші душі, бо ми стаємо не чутливими до людської біди. Про це заявив синкел у справах монашества у Львівській архієпархії УГКЦ Юстин Бойко на Facebook.

Такі він прокоментував виступ товариша президента Володимира Зеленського Євгена Кошового з співачками Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки.

«Мене не шокував 95-й квартал, бо це не гумористичне шоу, а діагноз. Мене здивувала реакція людей, які сиділи у залі. А ще коментарі людей під відео мене шокували.

Гумор – це одна із форм сприйняття реальності, але гумор мав би звернути увагу на сторони людського життя, які слід поправити. Але 95-й квартал – це шоу, яке насміхається з нашого народу, історії, з усього, що є цінного у людини», - сказав він.

Юстин Бойко додав, що якщо сьогодні вони насміхаються над людиною, якій спалили хату, то завтра сміятимуться над нашими героями.

«Це проблема, яку треба лікувати, як алкоголізм, чи наркоманію. Якщо так далі піде, то 95-й квартал знецінить усе, що є в нашому житті», -  сказав Юстин Бойко.

Він також порівняв діяльність «Кварталу 95» із атомною бомбою, яка скерована проти українського народу, яка нищить душі українців.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, «Квартал 95» висміяв підпал будинку екс-голови Національного банку України Валерія Гонтарева у пісні «Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ