Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Київ, на моє велике здивування, закупив трамваї в польської фірми, - Садовий

Львів до кінця року планує забрати з Електрону 7 нових трамваїв. Про це на брифінгу зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми цього року забираємо на Електроні 7 нових трамваїв. Ми тих 7 нових трамваїв повинні забрати у листопаді. Забираємо, випробовуємо, створюємо нові робочі місця. Київ, до речі, на моє велике здивування, закупив трамваї в польської фірми. Мені здається, що в сьогоднішньому часі, коли вартісним є кожне робоче місце, треба дбати про нашого виробника. А його треба любити не гучними фразами, а треба діями, купуючи українську продукцію, розвиваючи науково-технічний прогрес, створюючи робочі місця, даючи можливість нашим науковцям з Політехніки робити нові винаходи і впроваджувати продукт, який ми будемо купувати», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, що корпорація «Електрон» є виробником сучасного пасажирського електротранспорту – трамваїв, тролейбусів та електробусів. Зокрема, до складу корпорації входить ТОВ Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс», створене у 2011 році корпорацією «Електрон», фірмою «TransTec F&E Vetschau UG» (Німеччина) та ТОВ «Автотехнопроект».

СП «Електронтранс» – підприємство повномасштабного виробництва, що спеціалізується на проектуванні та виробництві сучасного міського електро- та автотранспорту.

СП «Електронтранс» – це сучасний машинобудівний завод з технологічно гнучким виробництвом, що сьогодні виготовляє трамвайні вагони для колій різної ширини – 1000 мм, 1435 мм та 1524 мм – тобто не лише для міст України, але й на експорт – у держави СНД та Європейського Союзу.

Трамваї «Електрон» – однопросторові низькопідлогові вагони з системою кондиціонування салону, з пониженим рівнем вібрації та шуму. Вагони призначені для колій різної ширини та мають три, п’ять і більше секцій.

Тролейбуси «Електрон» – це повністю низькопідлоговий електротранспорт підвищеної комфортності з наявністю місць для інвалідів. Загальна місткість салону тролейбуса – понад 100 пасажирів. Головною експлуатаційною особливістю нового тролейбуса є можливість його автономного ходу, тобто без контактної мережі, на відстань до 3 км.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ