Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Легенди українського хокею провели майстер-клас для вихованців ДЮСШ

Прес-служба УХЛ інформує про те, що 2 лютого, відбувся майстер-клас від легендарних українських хокеїстів для юних вихованців ДЮСШ. Організатором заходу виступила Українська хокейна ліга, а місцем проведення тренування став відкритий каток на ВДНГ.

Відкрите тренування провели імениті українські гравці Сергій Варламов, Олександр Побєдоносцев, Костянтин Касянчук, а також директор ДЮСШ "Крижинка" Ігор Архипенко, які на власному прикладі показали юним хокеїстам, що потрібно наполегливо працювати, щоб стати не просто кращими гравцями, а легендами українського хокею.

В ході майстер-класу юні хокеїсти змогли відточити свої навички катання на ковзанах і володіння ключкою, а також отримали поради від іменитих гравців. Вихованці ДЮСШ провели двосторонній матч, естафету і відпрацьовували вправи на індивідуальну техніку. Також хокеїсти поліпшили навички володіння ключкою і шайбою під чуйним керівництвом одних з кращих українських гравців та учасників безлічі чемпіонатів світу у складі національної команди.

Учасниками тренування стали вихованці київських "Сокола", "Крижинки" та АТЕКа, кременчуцького "Авангарду", вінницького "Патріота", "Гадяча", білоцерківської "Зміни", харківського СДЮСШОР та "Донбасу". Самі зоряні "тренера", не приховуючи усмішок, з радістю ділилися з майбутнім хокейним поколінням секретами своєї майстерності.

Генеральний директор Української хокейної ліги СергійВарламов розповів про важливість проведення  подібних заходів:
"Основна мета нашого заходу - залучити якомога більше дітей до хокею, популяризувати цей вид спорту. Ми намагаємося, щоб через нас люди дізнавалися про цей вид спорту, а діти отримували максимум знань. Хлопці сьогодні всі зацікавлені та активні. Знайшов навіть один талант сьогодні (посміхається). Не чекав, що дитина в такому юному віці може володіти такою технікою. Всім видам спорту потрібні подібні заходи. Причому дуже здорово було б робити спільні майстер-класи з іншими видами спорту. Це дуже важливо для розвитку і популяризації.

Іменитий захисник Олександр Побєдоносцев поділився своїми
враженнями після майстер-класу:

"Такі заходи важливі і для батьків, і для дітей, і, звичайно ж, для нас, гравців. Дуже здорово відчувати цю атмосферу, енергетику. Всі хлопці із задоволенням робили вправи і виконували завдання. Так що майстер- клас вийшов на славу. У нас тут панувала дуже дружня обстановка і ми більше не тренуємо, а підказуємо і направляємо. Ми хочемо, щоб хлопцям було весело і комфортно. Тут навіть не обов'язково, щоб все виходило ідеально. Важливо бажання, а решта прийде.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ