Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів матиме свій Дослідний центр для студентів інженерних спеціальностей

Петро Адамик

Депутати Львівської міської ради підтримали інвестиційний проєкт "Створення Дослідного центру для студентів інженерних спеціальностей на вул. Каліча Гора, 5" для навчання й практики студентів, які навчаються на інноваційних спеціальностях у львівських закладах, розповідає голова фракції "Європейська Солідарність" Петро Адамик.

"У межах проєкту студентам, аспірантам та науковцям надаватиметься безоплатний доступ до лабораторій, обладнання та розхідних матеріалів для якісного навчання та наукової діяльності. Безплатними будуть приміщення Центру і для проведення лекційних та практичних занять у межах навчання студентів на технічних спеціальностях.

Центр об'єднає 11 лабораторій з найбільш актуальних та крос-функціональних напрямів, а також опенспейси, лекторії, мітинг-руми, які сприятимуть формуванню та розвитку науково-дослідної екосистеми у сфері інновацій. Попереду проведення конкурсу з вибору інвестора та проєкт інвестиційного договору. Вітаю усіх причетних!", - додав Адамик.

Додамо, на першому етапі (3,5 роки) триватиме реконструкція самої будівлі, на другому етапі, протягом ще 3,5 роки, Центр повністю введуть в експлуатацію з усім обладнанням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ