Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів застоявся у корках та в забудовах: чому РУХ підтримав Кузьмака?

Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
1/5
Львів застоявся у корках, у хаотичних забудовах, в дефіциті об’єкти соціальної інфраструктури. У цьому переконані представники політичної партії Народний рух України на Львівщині.

Ігор Кузьмак - кандидат в мери Львова від Народного Руху України

Досвід поразок та перемог української нації свідчить, що виключно об’єднання зусиль є запорукою нашого успіху.

Єднаймося задля України — гасло, актуальне як ніколи. Ми додаємо — єднаймося задля нової перспективи для Львова.

Наше місто застоялося в корках, хаотичних забудовах, в дефіциті об’єктів соціальної інфраструктури. Місто потребує альтернативи, прийшов час відмінити приватизацію Львова та міської влади особою, яка її очолює вже майже 15 років поспіль. Досить!”, — наголосив голова політичної партії Народний Рух України на Львівщині Сергій Дзядик.

Стало відомо про об’єднання двох політичних сил на Львівщині

У цьому переконаний і заступник голови Народного Руху України на Львівщині Андрій Корнат. Політик також пояснив, що патріотизм та професіоналізм — ті якості, на підставі яких Народний Рух висуває кандидата на посаду мера.

Саме тому ми прийняли рішення офіційно підтримати Ігоря Кузьмака в його намірі кандидувати на посаду міського голови Львова”.

Осередок НРУ на Львівщині визначає, що саме зараз наша країна, і наше місто потребує людей доброї волі, професіоналів, які не лише декларують ідеї змін, але і готові їх втілити.

Я щасливий, що знайшов таких людей-однодумців серед активістів львівського осередку Народного Руху України. Людей, які сформувалися як особистості у демократичній та державницькій політичній традиції, заданій Народним Рухом. Людей, які відчувають на собі відповідальність за майбутнє міста і держави, та поклик до змін. А відповідальність, як говорив Черчилль — це ціна величі. Величі українського духу, величі вже звершених справ, і величі задумів, які багатьом ще лише належить осягнути”, — розповів Ігор Кузьмак.

Чому Ігор Кузьмак повинен перемогти на жовтневих виборах?

а його словами, Львів повинен стати успішним та комфортним. Містом, зручним насамперед для львів’ян.

“Чому? Тому що для мене місто — це не стіни, а перш за все люди. Саме для того я балотуюся на посаду міського голови Львова. Я народився та виріс у Львові, і я втомився сприймати як належне колосальні затори на дорогах, хаотичну забудову міста, відсутність необхідної соціальної інфраструктури, безлад у системі міського управління. Це страшно, коли люди починають звикати жити некомфортно, жити в постійному стресі та приниженні. Так не повинно бути! Я знаю, що може бути інакше. Мусить бути інакше, якщо хочемо доброго майбутнього для наших дітей та нашого міста”, — підсумував Ігор Кузьмак.

На Львівщині політичні сили об'єднуються під прапором НРУ

Довідка Гал-інфо. Ігор Кузьмак народився у Львові на Знесінні. Закінчив Львівську Політехніку, і все життя працює в рідному місті за фахом як архітектор, інженер, та землевпорядник. Відомий у Львові як головний проектант таких об’єктів як стадіон “Арена Львів”, парк Івана Павла ІІ, реконструкція площі святого Юра, та багатьох шкіл, дитсадків, храмів та лікарень, та інших.

Як громадський діяч, він очолює ГО “Форум Львів і майбутнє”, що об'єднує фахівців та громадських активістів з понад 20 громадських та професійних організацій, серед яких Національна Спілка архітекторів, Асоціація роботодавців Львівщини та багато інших. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ