Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина - лідер у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017

Цього року найкраще зовнішнє незалежне тестування здали випускники із Львівської області, про це повідомив керівник Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій. Окрім Львівщини, лідером також є Київ. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, тести з української мови на 160-200 балів здали 44% випускників Львівщини. Область також лідирує на результатами тестування з історії.

Найнижчі ж результати з української мови отримали випускники з Чернівецької, Закарпатської, Херсонської та Рівненської областей.

Зазначимо, що за даними Українського центру оцінювання якості освіти 42 випускники Львівської області отримали найвищий результат – 200 балів у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року. П’ятеро випускників набрали по 400 балів.

За словами директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк, максимальні 200 балів на ЗНО з української мови та літератури набрали лише чотири учасники в Україні, одна із них – випускниця Львівської гімназії «Престиж».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ