Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівщина може вийти на очне навчання вже за тиждень, - Паска

На сьогоднішньому брифінгу щодо ситуації з навчанням директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска повідомив, що кількість вакцинованих освітян за добу зросла на 4%.

“Згідно з моїм прогнозом, якщо темпи та відсоток вакцинованих освітян, які є зараз, збережуться, то заклади освіти зможуть вийти на навчання приблизно до 10 днів", - зазначив він.

На сьогодні, відповідно до постанови кабінету Міністрів, заклади середньої освіти, які вакцинували менше ніж 80% свого колективу, переходять на дистанційну форму навчання. Однак виняток становить спеціальна освіта - вона працює у звичному форматі з огляду на те, що в таких закладах навчаються учні з особливими освітніми потребами, які тривалий час там перебувають. А також на навчання ходитимуть дошкілля та учні молодших класів. 

“За останні два дні кількість шкіл, які досягли показника 80% вакцинованих, становить 31%. Два дні тому було 24%, тобто ріст становить 7%. Окрім того, 50% закладів спеціальної освіти, для яких немає таких умов, уже досягнули потрібного показника.  А середній показник по цих закладах становить 73% вакцинованих працівників”.

Загалом на Львівщині з 1150 шкіл лише у 366 зараз відбувається очне навчання. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ