Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина та Німеччина поглиблюватимуть економічну співпрацю

Про налагодження співпраці між Львівщиною та Німеччиною, економіку, залучення інвестицій та міжнародну політику йшлося під час зустрічі керівництва області із Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернстом Райхелем сьогодні, 5 вересня, повідомила прес-служба Львівської облради.

Перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин подякувала Німеччині за ту активну позицію і допомогу Україні в ситуації, яка склалася через агресію Росії на сході країни. «Це боротьба українського народу насамперед за свій цивілізаційний шлях розвитку, - зазначила Парасковія Дворянин. – Це виклик не лише для України, а й для усієї Європи. Ми вчимося демократії, тому нам цікавий досвід Німеччини в боротьбі з корупцією та бюрократією.  Окрім того, ми зараз активно працюємо над тим, щоб надати більше прав та можливостей територіальним громадам, а також щоб максимально спростити ведення бізнесу».

За її словами, дуже важливо щоб дипломати були хорошими промоутерами нашої країни за кордоном.

В своє чергу голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка підкреслив, що сьогодні підтримка Заходу є вкрай необхідною для України. Це насамперед стосується питання продовження санкцій щодо Росії, підтримки в проведенні реформ та отриманні безвізового режиму з ЄС.

Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернст Райхель запевнив керівництво області в повній підтримці і подальшій роботі щодо залучення німецьких інвестицій на Львівщину, а також можливості представництва в області Торгово-промислової палати, відкриття якої очікується вже восени цього року в Києві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ