Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська мерія проситиме під час візиту Порошенка не вимикати світлофори

Завтра, 18 січня, до Львова запланований приїзд Президента України і генерал-губернатора Канади. Місто звертатиметься до відповідних служб, зокрема поліції, щодо роботи світлофорів під час приїзду офіційних осіб та наполягатиме на ситуативному, а не кількагодинному призупинені роботи світлофорних об’єктів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Завтра до Львова заплановано візит офіційних осіб. Тому я би не хотів, щоб завтра були якісь експерименти із роботою світлофорів, які служби організували минулого разу. Коли є візити таких осіб, то пульт управління світлофорами переходить до спеціальних служб. Тому звертатимемося зокрема і до поліції, щоб коли під’їжджає кортеж, то на 10 хв., ситуативно, відключати світлофори, а не за 3-4 год та паралізувати місто, унеможливити рух і викликати велике збурення населення. Такі речі недопустимі», - наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомили в ЛКП «Львівавтодор», поки приписів від поліції про відключення світлофорів на завтра не надходило, світлофори працюють у звичайному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ