Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна рада виконує символічні обов`язки, - Ілик

Сто днів обласної ради – це ще не так багато часу, щоб давати якісь оцінки і тим більше радикальні. В цей час проходить процес формсування команди та усвідомлення намірів. Що ж стосується певних гасел та декларацій від політичної сили, яка має більшість, то ми їх чули під час виборчої кампанії. Про це сьогодні, 11 березня, в коментарі Гал-інфо повідомив голова Львівського обласного осередку ВО «Батьківщина» та екс-заступник голови Львівської облради Роман Ілик.

За його словами, роботу Львівської обласної ради можна проаналізувати за повідомленнями на офіційному сайті, які пов’язані з чисто представницькими функціями. З слів Романа Ілика, мова йде про відзначення пам’ятних дат, покладання квітів, вшанування пам’яті і такого формату подій, які ніяк не пов’язані із першопотребами територіальних громад Львівщини.

«Львівської обласною радою ще не зроблено нічого. Статус їх роботи дорівнює нулю. Депутати не виходять за межі своїх гасел та декларацій. Якщо громада побачить конкретні дії депутатського корпусу, такі як стабілізація цін чи нові робочі місця, а не одні лише політичні заяви, тоді вони зможуть оцінити роботу ради», - каже Роман Ілик.

Він також додав: «З більш як 10 повідомлень на сайті Львівської обласної ради лише 2 мають пряме відношення до життя та благоустрою громади, але і в цих двох не вказано конкретного шляху вирішення проблем. Зараз ми бачимо тільки політичні оцінки і більш нічого».

Однак, Роман Ілик не покладає за це вину на голову Львівської обласної ради Олега Панькевича.

«Голова обласної ради – це всього лише менеджер , якого обрали депутати, тому не варто на нього перекладати всі проблеми», - переконаний Роман Ілик.

Однак, такі невтішні результати роботи ради від вбачає в некомпетентності депутатського корпусу: «Рада оновилася на 80%, тобто тільки 20% залишилося тих, хто працював у попередній каденції».

«В раді зараз багато людей, які не мають жодного дня трудового стажу, вони мало чим можуть прислужитися громаді Львівщині. Поки вони розберуться в тому, що таке депутатська робота та вивчать її ази, мине чимало часу», - переконаний Роман Ілик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ