Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівське сміття знайшли на Житомирщині

На Житомирщині працівники відділу благоустрою на під’їзді до сміттєзвалища, що знаходиться між м. Баранівка та с. Зеремля виявили близько 20 м куб. твердих побутових відходів. На дорозі залишилися чіткі відбитки коліс автомобіля. Серед сміття є папери, чеки, конверти, мішки та ін., написи на яких вказують на те, що цей «подарунок» зі Львова. Про це повідомив міський виконком на сайті Баранівської міської ради.

Фото з http://mrada-baranivka.gov.ua/

У повідомлені міського виконкому зазначено, що до Баранівської міської ради надійшов лист Львівського міського голови Андрія Садового, в якому він описує проблему зі сміттям та просить допомогти у захороненні твердих побутових відходів зі Львова на нашому полігоні з можливістю укладання довгострокових угод, гарантуючи оплату усіх витрат із цим пов’язаних.

Фото з http://mrada-baranivka.gov.ua/

Це питання було включено в порядок денний 8 сесії Баранівської міської ради у розділі «Різне». Вчора, 17 липня 2017 року, під час сесії звернення А. Садового було озвучено. Депутат міської ради від Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» Віктор Курбатов повідомив, що ця проблема вже вирішена і її не потрібно навіть піднімати на сесії. Тому депутати не обговорювали це питання.

Фото з http://mrada-baranivka.gov.ua/

А сьогодні вранці на нас чекав «сюрприз». Працівники відділу благоустрою на під’їзді до сміттєзвалища, що знаходиться між м. Баранівка та с. Зеремля виявили близько 20 м куб. твердих побутових відходів. На дорозі залишилися чіткі відбитки коліс автомобіля. Серед сміття є папери, чеки, конверти, мішки та ін., написи на яких вказують на те, що цей «подарунок» зі Львова.

Фото з http://mrada-baranivka.gov.ua/

Нараіз Баранівська міська рада повідомила про інциндент відповідні служби.

Фото з http://mrada-baranivka.gov.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ