Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

Львівські депутати сьогодні можуть висловити недовіру Садовому

У порядок денний позачергової сесії Львівської міської ради внесли питання про недовіру міському голові Львова Андрієві Садовому. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

За включення цього питання з другої спроби проголосували 35 депутатів.

Всього до участі в позачерговій сесії зареєструвалися 54 депутати. Міського голови нема, сесію веде секретар ради Анатолій Забарило.

Депутати вимагають, щоб Садовий з’явився на сесії. Зокрема, голова фракції «Свободи» Маркіян Лопачак вимагає не проводити засідання, поки не з’явиться Садовий.

Питання заслухають другим в порядку денному після інформації прокурора з приводу ситуації на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Наразі в роботі сесії оголошено перерву.

Нагадаємо, сьогодні, 31 травня, відбувається позачергова сесія Львівської міської ради, на якій повинні заслухати питання про ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі. На початку  засідання в сесійну залу затягнули смітники для міського голови і поставили їх біля президії.

Нагадаємо також, що 30 травня, приблизно о 15.00 на Грибовицькому звалищі стався зсув сміття, внаслідок чого, ймовірно, загинуло троє-четверо осіб. Зокрема, за попередніми даними голови ГУ ДСНС у Львівській області Сергія Дмитровського, під гору сміття потрапило 3 пожежники, серед них - один офіцер, які гасили загоряння на сміттєзвалищі. Ймовірно, під завалом опинився і працвник ЛКП «Збиранка». Пошукові роботи тривали всю ніч, продовжуються і зараз.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ