Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські інженери презентували інноваційні розробки

12 жовтня 2018 року, Львівські інженери GlobalLogic продемонстрували інноваційні розробки в сферах навчальних та автомобільних технологій, а саме прототип автономного автомобіля та розумну дошку для інтерактивного навчання. Про це повідомили у прес-службі GlobalLogic.

Презентація та тестування відбулись у рамках відкриття другого офісу "GlobalLogic Україна" у Львові.

Новий офіс збудований спеціально під потреби GlobalLogic. Уже зараз туди переїхало більше ніж 300 інженерів. Відкриття нового офісу розширює можливості компанії зі створення сучасних цифрових продуктів та рішень.

"За останні 10 років суттєво зросла наша експертиза у таких галузях як медицина, телекомунікації, автомобілебудування та медіа. Тому наразі львівські інженери створюють дійсно інноваційні рішення, що вже використовуються або будуть використовуватися в багатьох індустріях", – говорить Денис Балацко, віце-президент з інжинірингу та лідер львівського офісу GlobalLogic. Деякі з цих рішень представники компанії демонструють під час урочистого відкриття нового офісу.

Наприклад, прототип львівського автономного автомобіля працює на основі штучного інтелекту. Технологія вміє аналізувати світ довкола, розпізнавати дорожні знаки, напрямок та швидкість руху. Розробками автономних автомобілів займаються не лише глобальні автовиробники, а й найбільші технологічні компанії. В цьому контексті, львівським розробникам також є що запропонувати.

Крім цього, інженери продемонстрували в дії Smart Board — розумну дошку, яка дозволяє взаємодіяти з контентом за допомогою сенсорного екрану та спеціальних ручок-стилусів і, за потреби, підключати віддалених користувачів. Ця розробка відкриває нові можливості для навчання та публічних виступів як на рівні уроків в школі, так і на рівні виступів конференцій TED. Програмне забезпечення для цих пристроїв значною мірою створене саме львівськими інженерами GlobalLogic.

У новому офісі львівські інженери займатимуться розробкою медичного програмного забезпечення та вбудованих рішень. Серед проектів, якими займаються місцеві розробники, — програмне забезпечення для дефібриляторів, систем автоматичного введення ліків до організму людини та пристроїв, що полегшують догляд за шкірою.

Довідка:

GlobalLogic — це міжнародна компанія, що надає послуги із розробки цифрових продуктів. Компанія допомагає своїм клієнтам проектувати і створювати інноваційні продукти, платформи і цифрові  рішення для сучасного світу. Близько 90% проектів GlobalLogic — це комплексні R&D розробки. У GlobalLogic більш ніж 280 клієнтів, і понад 80 із них входять до списку Fortune 500. Центральний офіс GlobalLogic знаходиться у Кремнієвій долині у США, а 25 інжинірингових і дизайн-центрів компанії розташовані по всьому світові і об’єднують понад 12 800 інженерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ