Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівських школярів запрошують на фестиваль пропозицій від профосвіти

Учнів старших класів запрошують на фестиваль пропозицій від професійної освіти Львова «Знайди свою професію».
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Про це передає пресслужба ЛМР. 

«Зараз на ринку праці реальний попит на фахових слюсарів, сантехніків, малярів, кухарів, перукарів чи кравчинь. І здобувши будь-яку із цих робітничих професій, молода людина зможе гідно забезпечити себе та свою сім’ю у майбутньому. Однак, на жаль, через стереотипи, які панують у суспільстві, досить часто молодь навіть не розглядає варіанту вступу до закладу профтехосвіти. Тому такий захід для старшокласників Львівської громади допоможе розвіяти ці, насправді далекі від реальності, думки», — сказав Андрій Закалюк, керівник управління освіти міста.

У фестивалі візьмуть участь 17 закладів профтехосвіти. Для відвідувачів підготували різноманітні майстеркласи й квести, тематичні ігри, цікаві презентації та покази дизайнерського одягу учнів училищ. Окрім цього, на фестивалі презентуватимуть продукцію закладів професійної освіти Львова, які учні навчилися виготовляти під час навчання.

«На фестивалі пропозицій молодь зможе отримати багато корисних знань, позбутися стереотипів та визначитись зі своєю майбутньою професією. Запрошуємо усіх старшокласників до нас на фестиваль», — розповідає Олена Грицак, керівниця відділу профтехосвіти ЛМР, організаторка події.

Фестиваль «Знайди свою професію» триватиме з 11:00 до 16:00 біля Парку Івана Франка (навпроти головного корпусу ЛНУ ім. І. Франка). Вхід — вільний.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ