Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівським прикордонням мандрує святкова коляда до діток із бідних родин

Фото ГО
Фото ГО "Молодь Яворівщини"
Фото ГО
Фото ГО "Молодь Яворівщини"
1/2
Активісти громадської організації ʺМолодь Яворівщиниʺ продовжили VI благодійну акцію ʺДопоможи Святому Миколаю. Подаруй дитині святоʺ колядуванням із подарунками для діток з бідних родин не лише по селах, які в скорім часі мають ввійти до Яворівської об’єднаної територіальної громади, а й по всьому львівському прикордонню.

Як передає власкор Гал-інфо, сьогодні, 24 грудня, різдвяне дійство із врученням подарунків Святим Миколаєм діткам з багатодітних та бідних родин відбудеться в селах Бунові, Калинівці, Іваниках, Поруденку, Шутові, що неподалік українсько-польського кордону.

На черзі – Нагачів, Чернилява, Краковець, Семирівка.

У коментарі власкорові Гал-інфо, лідер молодіжного руху на Яворівщині Ігор Грабовський зазначив, що завершиться цей святковий вояж у неділю в селищі Немирові.

ʺМи вже влаштували таке святкове дійство  не лише в Яворові, а ще й в одинадцяти селах. Приємно бачити щасливих діток, яким вручаємо подарунки, які вони замовили в листах до Святого Миколаяʺ, – каже Ігор Грабовський.

Коли власкор Гал-інфо поцікавився, звідки взяли гроші для подарунків діткам із бідних родин,–  Ігор Грабовський пояснив, що благодійники знайшлися охоче, бо на Яворівщині живе дуже багато добрих небайдужих  людей.

ʺМи спочатку роздавали в церквах листи до Святого Миколая, в яких дітки, в основному, просили одяг. Кожен міг взяти собі такого листа й адресно купити подарунок. Якщо дитина – дуже бідна і просить мобільний телефон, то ми для таких хлопчиків і дівчат знайшли спонсорівʺ, – пояснив лідер молодіжного руху на Яворівщині.

На запитання журналіста, чи щось дарують  тим селянським діткам,  які приходять на свято, а листи до Святого Миколая не писали, – Ігор Грабовський відповів, що всі маленькі, без винятку, учасники таких дійств одержують солодкі подарунки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ