Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський «Гомін» запрошує на емоційну подорож українською музикою

Муніципальний хор «Гомін» під керівництвом Вадима Яценка презентує нову програму «Емоційна подорож українською музикою: «Таємниці світу та фольклору». Понад чотири століття української хорової музики в одному концерті – програма дивуватиме різноманіттям епох та настроїв, - інформує пресслужба ЛМР.

Щастя й захоплення, ностальгія та смуток, смирення і жертовність, магія та містика – образно-емоційний світ хорової музики України безмежний. Адже у щирих серцях українців завжди знаходилось місце й для радості, й для журби. Пісенні традиції глибоко вкорінилися в нашу культуру та побут. Серед усіх країн світу лише Україна може похизуватися такою великою і багатою хоровою спадщиною.

Концерт пропонує лаконічний, проте надзвичайно глибокий і яскравий екскурс українською хоровою музикою. Учасники оновленого складу хору «Гомін» анонсують віртуозну і чуттєву програму, яка не залишить байдужим жодного слухача.

«Цей концерт є мандрівкою одразу кількома епохами українського хорового мистецтва: від унікальних партесних концертів XVII століття до творів наших сучасників – Станковича, Сильвестрова, Зубицького. Ми хочемо показати слухачам широку палітру стилів та настроїв, щоб кожен відчув гордість і приналежність до цієї багатої культури», – говорить керівник хору «Гомін» Вадим Яценко.

Концерти «Емоційна подорож українською музикою: «Таємниці світу та фольклору» відбудуться 17 та 29 жовтня о 19:00 у Львівському органному залі. Квитки можна придбати за посиланням.

Більше про інші події Органного залу можна дізнатися на сайті, а також на сторінках у Facebook та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ