Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський медуніверситет в 2017 році заробив понад 227 млн.грн

Львівський медуніверситет в 2017 році заробив понад 227 млн.грн. Про це свідчать дані звіту про результати діяльності Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького за 2017 рік.

Фінансова стабільність університету забезпечується отриманням своєчасного фінансування з державного бюджету по загальному фонду та регулярним надходженням коштів, як плата за освітні послуги , проживання у гуртожитках, орендна плата, медичні послуги  (зубопротезування), науково-технічні та наукові послуги. За 2017 рік надійшло коштів, отриманих як плата за послуги на загальну суму 227,8 млн.грн

Нерухоме майно університету (будівлі та споруди)  являється державною власністю та наказом Міністерства охорони здоров’я України № 753 від 25.07.2016 року закріплене за ним на праві оперативного управління. 

Університет здає в оренду приміщення на підставі укладених Фондом державного майна  договорів, та виключно, за погодженням з МОЗ України. 

Так, станом на 1 січня 2018 року перебуває в оренді 715,5 м.кв  приміщень, за що протягом 2017 року на рахунки університету надійшло орендної плати в  сумі 276,1 тис.грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ