Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян запрошують на зустріч голів ОСББ

Які перші кроки варто зробити після створення ОСББ та як впоратися із проблемами, які постають? Відповіді на ці питання можна отримати під час зустрічі із досвідченими головами ОСББ, депутатами та міськими посадовцями. Зацікавлених у тематиці запрошують приходити 13 жовтня о 17.00 до актової зали Личаківської районної адміністрації (м. Львів, вул. Костя Левицького, 67), повідомила прес-служба львівської міської ради.

«Вже більше року ми проводимо навчання зі створення ОСББ і, як результат, – є понад 100 нових об’єднань співвласників у місті. Очевидно, що на початках виникають проблемні питання, тому ми організовуємо зустріч міських голів ОСББ, аби поділитися досвідом та розказати, як простіше вирішити ту чи іншу ситуацію», – розповідає депутат Львівської міської ради Любов Давидович.

Своїм досвідом із учасниками поділяться голови ОСББ, депутати, представник відділу супроводу ОСББ Львівської міськради та юристи. Також на запитання відповідатимуть представники міських підприємств, районних адміністрацій та профільних департаментів міськради.

«Ми розповімо про переваги створення та діяльності ОСББ, можливі проблеми та ризики. Окрім того, надамо інформацію про оподаткування та звіти, правила утримання житлових будинків, кредити на енергозбереження, та відповімо на питання, які цікавитимуть присутніх. Тому запрошуємо всіх голів львівських ОСББ, а також містян, яких цікавить ця тематика, долучитися, поставити питання та поділитися досвідом», – наголосила Любов Давидович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ