Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'яни вважають, що місто рухається в правильному напрямку

Майже половина львів’ян (44%) вважають, що місто розвивається «швидше у правильному напрямку» – такі результати щомісячного соціологічного дослідження «Львівський Омнібус», яке провів Центр досліджень та комунікацій «Active Group».

Як бачимо, у жовтні перевага за позитивними оцінками. На думку 26,3% опитаних, Львів розвивається «у правильному напрямку». 18,1% жителів вважають, що розвиток міста «швидше неправильний». І лише 3,2% переконані, що місто розвивається «категорично в неправильному напрямку». «Не змогли відповісти» на це питання 8,5% респондентів.

Отже, кількість львів’ян, які вважають, що місто розвивається у правильному напрямку – 70,3%, що на 49% більше, за тих жителів міста (21,3%), які думають, що місто розвивається гірше. Тобто, тенденція оцінки розвитку Львова за жовтень становить 49%. Це на 9,3% менше, ніж було у травні. Нагадаємо, що тоді різниця між позитивними і негативними відповідями становила 58,3%. Однак до липня цей показник упав до 40,3%, а вже у вереснівідновив позитивну динаміку піднявшись до 48,8%.

Польова фаза дослідження відбувалась 1 та 2 жовтня в рамках проекту «Львівський омнібус». Загалом опитано 1721 респондент. Львів’яни оцінювали в я кому напрямку розвивається місто. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%. З публічним звітом досліджень можна ознайомитись за посиланням.

Довідка.

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні  2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування у Харкові, Києві, Львові, Дніпрі та Одесі для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують.

В кожному опитуванні є запитання, ініційовані компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ