Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни вважають, що Україна здатна протистояти вторгненню РФ

Понад половина львів’ян (56,8%) вважає, що українська армія здатна протистояти повномасштабному вторгненню з боку РФ – такі дані дослідження «Львівський омнібус», проведеного Центром досліджень та комунікацій «Active Group» у січні 2017 року.

Різниця між часткою тих, хто оцінив ЗСУ готовими до повномасштабного вторгнення РФ, та тих, хто має протилежну думку, становить 18%.

21,0% опитаних мешканців Львова відповіли «так безумовно», а 35,8% – що «скоріше так». Іншої думки притримується 38,8% львів’ян, серед яких 22,9% вважає, що «скоріше ні», а інша частина (15,9%) стверджують, що «точно ні».

Дослідження відбувалось 14 та 15 січня у рамках проекту «Львівський омнібус». Загалом опитано 1675 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%. З публічним звітом досліджень можна ознайомитись за посиланням.

Довідка.

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні  2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують.

В кожному опитуванні є запитання, ініційовані компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ