Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Максим Козицький відзначив найкращих тренерів Львівщини

З нагоди Дня тренера голова Львівської ОДА Максим Козицький відзначив фахівців галузі, чиї вихованці впродовж другого кварталу 2021 року показали надзвичайно високі результати на національних та міжнародних змаганнях. Про це повідомили 22 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

"Цього року Україна вперше офіційно відзначила День тренера. Як на мене, це надзвичайно правильна й важлива ініціатива - ви заслуговуєте на особливий день у році, коли ваші сьогоднішні вихованці та ті, з ким працювали багато років тому, зі словами вдячності прийдуть до вас. Успішного спортсмена дуже важко уявити без тренера. Наставника, який вкладає всі свої знання, вміння, талант в інших. Ви вірите, як ніхто. Ви готові працювати для результату, часто більше, аніж це передбачають робочі години та рівень оплати", – зазначив Максим Козицький.  

Відзнаки голови Львівської ОДА отримали головний тренер волейбольного клубу "Барком-Кажани" Уґіс Крастінш, майстер спорту України міжнародного класу, тренер з важкої атлетики спортивного клубу "Олімп" Володимир Рекша,  заслужені тренери України - тренер-викладач зі спортивної акробатики Дитячо-юнацької спортивної школи імені В. Чукаріна Костянтин Кукурудз, вчитель Львівського фахового коледжу спорту Орест Скобельський, тренер-викладач з гімнастики художньої комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 СКА Ірина Іванів, тренер відділення стрільби кульової Львівського фахового коледжу спорту Валентина Коростильова.  Ексклюзивний годинник від голови Львівської ОДА отримав президент Львівської обласної федерації сучасного п’ятиборства Андрій Ковальчук.

"Це люди, які справді виховують не лише найкращих атлетів континентального та світового рівня, а й закладають основи розуміння того, що ми є амбасадорами однієї з найбільших європейських країн", –  зауважує керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як. 

Подяки голови Львівської обласної ради отримали тренер-викладач з веслування на байдарках і каное Львівської школи вищої спортивної майстерності Андрій Федина, тренер громадської організації «Дитячий шаховий клуб Е2-Е4» Андрій Грех,  тренер-викладач відділення водного поло Дитячо-юнацької спортивної школи імені Анатолія Дідуха» Віктор Момот, тренер з важкої атлетики Львівської школи вищої спортивної майстерності Андрій Гентош, заслужені тренери України тренер-викладач відділення стрільби з лука Львівської школи вищої спортивної майстерності Марія Гавелко та вчитель Львівського фахового коледжу спорту Наталія Поцюрко. 

Загалом спортсмени Львівщині у 2021 році здобули: 

  • 48 медалей на офіційних міжнародних змаганнях з олімпійських та неолімпійських видів спорту та

  • 603 медалі на Всеукраїнських змаганнях

Нагадаємо, цьогоріч 19 липня Україна вперше відзначила професійне свято - День тренера. З нагоди свята управління молоді та спорту Львівської ОДА запустило флешмоб #подякуй_тренеру, до якого долучились атлети не тільки Львівщини, а й спортивних клубів та шкіл з різних куточків України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ