Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер Львова привітав християн із Великодніми святами

Нині християни східного обряду святкують одне з найбільших свят – Воскресіння Христове. Мер Львова Андрій Садовий привітав усіх вірян і наголосив, що у ці дні маємо бути наповнені любов’ю, і так, як ми віримо в Воскресіння Ісуса Христа, маємо вірити в наше військо і вірити в нашу перемогу.

Про це передає пресслужба ЛМР.

«Для кожного з нас Великдень — це дуже родинне свято. Ми йдемо до церкви, освячуємо паски, сідаємо за батьківський стіл. Ми випромінюємо радість, але не можна приховати тривогу, яка є у кожному з нас. Дуже багато наших рідних сьогодні на війні. Світ взагалі розкидав українців. Головне в цей день — подумки зібратися, може передзвонити, або, якщо є можливість, мати відеозв’язок. Дуже важливо в ці дні проявити любов. Якщо навіть є бажання покритикувати — краще похвалити.

Це так важливо бути людьми на противагу тим нелюдам, які нас атакують.

Ми всі змінилися. Змінився Львів. У Львові цього року багато наших українців. Тепер ми знаємо, що таке паска за рецептом з Мелітополя, як малюють крашанки в Скадовську.

Це є наше життя. Головне, щоб всі у ці дні мали підтримку, яка так важлива кожному з нас.

Цього року у Львові дуже багато поранених. Наші лікарні приймають, допомагають. Ми протезуємо. Ми робимо те, що кожен з нас має робити найкраще. Допомагати нашій армії, допомагати один одному і бути людьми. І найголовніше, мати відвагу видавити зі свого серця все погане.

Має лишитися у ці дні тільки добре. Маємо бути наповнені любов’ю і вірити. Вірити так само як ми з вами віримо в Воскресіння Ісуса Христа.

Вірити в наше військо і вірити в нашу перемогу. Щоб наші хлопці і дівчата дуже швидко її принесли і повернулися додому. 

Я бажаю всім добра. Я бажаю всім відваги. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!», — наголосив мер Львова Андрій Садовий.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ