Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мер Львова в Лондоні зустрівся з керівництвом ЄБРР

Міський голова Львова Андрій Садовий в Лондоні зустрівся з першим віце-президентом ЄБРР Філом Бенетом. Мер міста та заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко взяли участь у заходах Бізнес-форуму 2016 і зустрілися з представниками ЄБРР під час щорічного зібрання ради його директорів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Заходи відбулись у штаб-квартирі ЄБРР у Лондоні. Сторони домовилися про реалізацію нових інфраструктурних проектів у Львові.

«Співпраця з Європейським банком реконструкції та розвитку для Львова є надзвичайно важливою. Це одна з перших закордонних фінансових інституцій, яка в нас повірила і почала інвестувати кошти у наші проекти – реконструкція доріг, оновлення рухомого складу електротранспорту, електронний квиток в транспорті, модернізація системи теплопостачання тощо. Ця співпраця важлива і тим, що ми отримуємо великі гранти – це кошти, які не потрібно повертати. Сьогодні Львів є лідером серед міст України по співпраці з ЄБРР», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, участь у зустрічі зі сторони ЄБРР взяли: Томас Маєр, виконавчий директор, відповідальний за питання інфраструктури; Сюзан Гуерансон, в.о. директора з питань інфраструктури, пов’язаної з містобудуванням та захистом навколишнього середовища; Лін О’Грейді, заступник голови, міністерство електронної промисловості; Філ Бенет, перший віце-президент, відповідальний за виробничі питання; Бетсі Нельсон, віце-президент, відповідальна за управління ризиками.

Довідка

Європейський банк реконструкції і розвитку, заснований 15 квітня 1991 року, ґрунтується на положеннях Акту про міжнародні організації 1968 року. Осередок банку було відкрито у Лондоні в квітні 1991 року відповідно до угоди, укладеної з Британським урядом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ