Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мер Львова зустрівся з радником Посольства Великої Британії

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Домініком-Хайдн Брейуайтом, радником Посольства Великої Британії в Україні із запобігання конфліктів.
Фото - ЛМР

Під час зустрічі обговорили виклики, з якими зіштовхнувся Львів з початку повномасштабного вторгнення, та можливі шляхи їх подолання. Як повідомляють в ЛМР, у Львові почав функціонувати тимчасовий офіс Посольства Великої Британії, тож Домінік-Хайдн Брейуайт цікавився, як місто функціонує зараз та чим посольство може бути корисним Львову.

Мер Львова розповів про те, як Львів передбачав можливі загрози напередодні повномасштабного вторгнення росії в Україну, як з першого дня і по сьогодні приймає переселенців, поранених та допомагає їм інтегруватись в життя міста, як підтримував релокований бізнес, як готувався до важкої зими.

«Зараз ми розумієм, що треба максимально переходити на відновлювальні джерела енергії – будувати повністю пасивні будинки, максимально використовувати сонячну енергію. Ми хочемо повністю перебудувати цю галузь. Зараз ми шукаємо високочастотний дизель-генератор на 2,5 МВт. Якщо пропаде електропостачання, то він б міг забезпечувати ТЕЦ 1, щоб мешканці Львова мали тепло. Якщо би зможете нам допомогти такий знайти, ми будемо вам дуже вдячні», – сказав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ