Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Мерія Луцька саботує рішення уряду про посилення карантину

Влада Луцька, який потрапив до червоної зони із поширення COVID-19, відмовляється посилювати карантинні обмеження, як того вимагає центральна влада. Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Учора Кабмін продовжив адаптивний карантин. Залежно від епідемічної ситуації в регіоні або в окремих адміністративно-територіальних одиницях встановлюється зелений, жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Відповідно до рішення Центральної комісії ТЕБ та НС, Луцьк потрапив до найнебезпечнішої зони із поширення COVID-19 – червоної. Червона зона – це заборона роботи громадського транспорту, відвідування закладів освіти, закриття ресторанів, ТРЦ тощо.

Тим часом у Луцькій міськраді виконувати рішення центральної влади не планують, назвавши їх недолугими.

Радник міського голови, депутат Луцької міськради Ігор Поліщук написав на своїй фейсбук-сторінці: «Недолугі, невчасні та непрофесійні рішення щодо протидії коронавірусу й так довели країну до економічного колапсу, знищили сотні тисяч робочих місць та значно погіршили рівень життя українців й рівень економічної активності в країні».

«Повідомляємо, що Луцька міська рада не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням. Якщо центральна влада хоче працювати по закону - нехай вводить надзвичайний стан та лише тоді зупиняє транспорт, закриває заклади та приймає інші обмеження», - заявив Поліщук.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ