Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мешканці модульного містечка у Львові передали воїнам ЗСУ маскувальні сітки та окопні свічки

Активні мешканці та працівники модульного містечка на Сихові сплели маскувальні сітки і виготовили окопні свічки, та вже передали їх нашим захисникам на передову.
Фото - ЛМР

Як повідомляють в ЛМР, цього разу передали дві маскувальні сітки і два ящики окопних свічок воїнам на Херсонський напрямок. А загалом мешканці містечка постійно плетуть для воїнів маскувальні сітки та виготовляють окопні свічки.  

«Окопні свічки наші мешканці виготовляють не перший сезон. Банки і картон збираємо дуже легко, тому що мешканці отримують певну гуманітарну допомогу, купують якість продукти собі, і банки накопичуються. Мешканці подивилися в інтернеті, як потрібно виготовляти такі свічки, як правильно крутити картон, яка форма має бути, які банки найкраще підходять, і самостійно готують свічки до заливки. А от з воском і парафіном – трохи складніше. Перші заливки були з того, що нам подарували, також мешканці свої свічки віддавали для заливок з воску. Але зараз ми вже скидаємося грошима і закуповуємо харчовий парафін, і власне останні заливки в нас вже були з нього.

Також мешканці продовжують плести сітки, хто не може довго стояти, до прикладу, готує стрічки для таких сіток. Тобто люди постійно збираються, спілкуються між собою і допомагають нашим захисникам – виготовляють свічки чи плетуть сітки», - розповів Віктор Габітов, адміністратор модульного містечка на Сихові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ