Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міністри від «Нашої України» готові піти у відставку хоч завтра

Міністри, що пройшли в Кабінет Міністрів по квоті "Нашої України", прийняли рішення про готовність піти у відставку, заявив міністр охорони здоров'я Юрій Поляченко. Про це повідомляє офіційний сайт «Нашої України».

 Юрій Поляченко відзначив, що після консультацій з усіма міністрами, що прийшли в уряд по квоті "Нашої України”, сьогодні було прийняте рішення про готовність піти у відставку.
 За його словами, хоча технічно заяви про вихід ще не готові, це може відбутися в будь-який момент. "Технічно це може відбутися завтра, а може на наступному тижні", - заявив Поляченко, відзначивши, що про це додатково повідомлять представники фракції "Наша Україна".
 Офіційний сайт «Нашої України» нагадує, що оголошуючи рішення партії перейти в опозицію, лідер фракції Роман Безсмертний зазначив: “Наших міністрів ми будемо відкликати і звернемося до Президента з пропозицією відкликати з посад міністрів, призначених за його квотою”.
 Нагадаємо, що по квоті від блоку "Наша Україна" в уряд Віктора Януковича призначені міністри юстиції Роман Зварич, у справах сім`ї, молоді і спорту - Юрій Павленко, охорони здоров'я - Юрій Поляченко, культури і туризму - Ігор Ліховий. Главою Міністерства з питань надзвичайних ситуацій був Віктор Балога, котрий 15 вересня став главою президентського Секретаріату.
 Квоту Президента складають міністр оборони Анатолій Гриценко і міністр закордонних справ  Борис Тарасюк. Тарасюк очолює Народний Рух України, що входить до Блоку “Наша Україна”. Гриценко - безпартійний.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ