Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Молоді регіони «на позитиві» пікетуватимуть Львівську облраду

Завтра, 13 березня о 9.30 Львівська обласна організація ВГМО «Молоді регіони» під стінами Львівської обласної ради закликатиме депутатів «РозКОДуйтеся від расизму!». На акцію обіцяють зібрати 600 львів’ян та мешканців області. Про це сьогодні, 12 березня, під час прес-конференції повідомив голова ЛОО ВГМО «Молоді регіони»Богдан Хруставчук.

«Ми вже чули від «Свободи» заклик «Валізи-вокзал-Росія». Тепер, вочевидь, географія неприязні розширюється. «Молоді регіони», організація європейського типу, не може стояти осторонь, коли привселюдно принижується гідність українців. Якщо расові заяви лунають на адресу відомої співачки, то що дозволятимуть вони стосовно простих людей», – заявив Хруставчук.

Він заявив, що не проти «Свободи», а проти расизму і популізму.

Додамо також, що учасники акції завтра роздаватимуть свій вісник, в якому є звернення до українців та інформація про заходи, які провели «Молоді регіони». вони розраховують роздати 2-2,5тис. примірників вісника.

Додамо що завтра під стінами Львівської облради зберуться також члени КОД. Богдан Хруставчук заявив, що альтернативної акції не боїться і на провокації не реагуватиме. «У нас все на позитиві», – запевнив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ