Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Михайло Ваврин готовий посперечатися щодо дієвості комісії, котру очолював протягом четвертої каденції облради

Депутат ЛОР Михайло Ваврин вважає, що комісія з питань депутатської діяльності, етики, законності, зв’язків з правоохоронними органами і військових проблем протягом четвертого демократичного скликання була найбільш дієвою. Про це він розповів, коментуючи сьогоднішні заяви представників НУ про недієвість таких багатофункціональних комісій.

 „Представники „Нашої України” такими заявами прикривають інше — бажання зробити їх менш дієвими, бо склад комісії буде меншим і ним буде легше маніпулювати”, — заявив у коментарі „Гал-info” Михайло Ваврин. „Наша Україна”, таким чином, хоче вирішити амбіційні політичні питання.
Нагадаємо, що сьогодні депутат ЛОР Андрій Парубій назвав постійну комісію ЛОР, котру очолював Михайло Ваврин недієвою. „Деякі комісії є не функціональні через поєднання багатьох функцій, скажімо, комісія депутатської діяльності, етики, законності, зв’язків з правоохоронними органами і військових проблем. Купа функцій в одній комісії. Я розумію, що це було зроблено під одну людину”, - заявив сьогодні у коментарі одній з інформагенцій Андрій Парубій.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ