Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МЗС та Держпродспоживслужба погодили нові форми міжнародних сертифікатів для експорту українських продуктів

Міністерство закордонних справ України та Держпродспоживслужба досягли домовленості щодо експорту нових видів продукції українського виробництва в Азербайджан та в Північну Македонію.

Про це повідомляє пресслужба МЗС України.

"З Агентством харчової безпеки Азербайджану погоджено форму ветеринарного сертифіката на композитні продукти з вмістом м'яса птиці та молочних продуктів, доведені до кулінарної готовності, призначені для споживання людиною, що експортуються до країни", — йдеться у повідомленні.

Водночас у МЗС наголосили, що вимоги компетентного органу Азербайджану до харчових продуктів, опубліковано на вебпорталі Держпродспоживслужби.

"З Агентством з продовольства та ветеринарії Міністерства сільського, лісового та водного господарства Північної Македонії погоджено форму сертифіката здоров’я для перероблених кормів для домашніх тварин, крім консервованих кормів для домашніх тварин, призначених для відправлення до або для транзиту через Республіку Північна Македонія", — йдеться у повідомленні.

У МЗС зазначили, що видача сертифіката здоров’я для перероблених кормів для домашніх тварин, крім консервованих кормів для домашніх тварин, призначених для відправлення до або для транзиту через Північну Македонію може здійснюватися лише за умови наявності виробника у переліку потужностей, акредитованих для експорту м’ясних напівфабрикатів до ЄС, ознайомитись з яким можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ