Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Форумі видавців презентують «Візуальну книгу»

На Форумі видавців-2016 – новий тематичний майданчик з робочою назвою «Українська візуальна книга – Леополіс». Майданчик присвячений явищу, яке стрімко розвивається у світі, однак наразі не має чітких дефініцій в сучасній українській культурі. «Саме книги, у яких візуальне важливіше від вербального, є найбільш затребуваними у світі. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Саме книги, де візуальне диктує образ і стиль, дають найбільшу кількість новацій, експериментів, креативу. Саме книги, що базуються на багатій візуальній культурі, є найбільш прибутковими. Але в Україні не так», – зазначають організатори.

«Українська візуальна книга» – це спроба подискутувати в клубному форматі про явище, що має великий потенціал, але поки що не усвідомлене як ринковий напрям, як сегмент креативної економіки. Це чотири дні зустрічей та обговорень, контактів і безпосереднього спілкування у конференц-залі «Карелія» готелю «Leopolis». Це книжковий лаунж із 11.00 до 23.00 год, атмосферність і комфорт, презентації, дискусії і лекції, споглядання і довірливе міркування на тему улюблених книжок «з картинками».

«Стильно, з кавою і чаєм, без гамору й манірності, у конференц-холі та атріумі – міркуватимемо спільно про значення візуального в сучасній українській книзі», – додають організатори.

Куратори майданчика – Павло Гудимов, Діана Клочко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ